17 Temmuz 2012 Salı


HATAY'IN SAMANDAG ILCESINDE SAMANDAG KALKINDIRMA DERNEGI'NCE ORGANIZE EDILEN; 'EVVEL TEMMUZ KULTUR VE SANAT FESTIVALI' KAPSAMINDA SAHNE ALAN SELDA BAGCAN, SEVILEN PARCALARINI BU KEZ SAMANDAGLILAR ICIN SESLENDIRDI.
Hatay'ın Samandağ ilçesinde Samandağ Kalkındırma Derneği'nce organize edilen; 'Evvel Temmuz Kültür ve Sanat Festivali' kapsamında sahne alanSelda Bağcan, sevilen parçalarını bu kez Samandağlılar için seslendirdi.
Konsere Hatay'ın yanı sıra çevre il ve ilçelerden de katılım sağlanırken, konser alanında büyük coşku yaşandı. Gecede Suriyeli sanatçı Sula okuduğu Arapça şarkılarla geceye renk kattı. Arapça parçalar seslendiren Sula'ya, Samandağlılar da sevgi gösterilerinde bulundu. Sula, Suriye'nin işgal edilmek istendiğini ve buna karşı çıkılması çağrısında bulunarak, Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkiler çok iyi giderken, birden bire bu hale gelmesine de bir anlam veremediğini söyledi. Sula'nın ardından sahne alan Samandağ Belediye Halk Korusu da katılımcılara keyifli anlar yaşattı. 

VİDEO SİTEMİZ... ; www.haydialin.org
SATIS SİTEMİZ... ; www.haydialin.com
İLAN SİTEMİZ... ; www.haydialin.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder