17 Temmuz 2012 Salı


DUZCE BELEDIYESI TARAFINDAN DUZENLENEN 2012 YILI YAZ KONSERLERI KAPSAMINDA GOKSEL VE MURAT BOZ SAHNE ALDI.
Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen 2012 yılı yaz konserleri kapsamında Göksel ve Murat Boz sahne aldı.
Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserlerinin ikinci gecesinde Göksel ile Murat Boz sahne aldı. Sahneye ilk olarak Göksel, ardından da Murat Boz çıktı. Murat Boz, kendisini Düzceli addettiğini belirterek, "Benim Düzce'ye gelmişliğim varBu nedenle kendimi Düzceli sayıyorum. Çokta uzaktan değilim, biliyorsunuz Ereğli'denim. Beni Düzceli kabul ediyor musunuz?" diyerek konseri izlemeye gelenlere seslendi. Konserdeki en ilginç görüntüyü ise düğünden çıkarak konseri izlemeye gelen gelin ve damat oluşturdu.
Gecenin finalinde havai fişek gösterisi yapıldı. Sanatçılara plaket ve çiçek takdim eden Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yaptığı kısa konuşmada, "Kültürel ve sosyal faaliyet belediyelerin önem vermesi gerektiği ve bizim özenle üzerinde durduğumuz faaliyetler" dedi.
Bu arada, yaz konserlerinde engelli vatandaşlar da unutulmadı. Engelli vatandaşlar için sahne önünde özel bir bölüm ayrılırken, konser alanındaki engelli vatandaşlar bu alana yönlendirildi. Engelli vatandaşlar, "Çok eğlenceli bir gece geçiriyoruz. Özellikle bize özel bir yer ayrılması bizi daha da mutlu etti" dediler. (İHA)

VİDEO SİTEMİZ... ; www.haydialin.org
SATIS SİTEMİZ... ; www.haydialin.com
İLAN SİTEMİZ... ; www.haydialin.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder