28 Haziran 2012 Perşembe



BURSA'DA CARREFOURSA TARAFINDAN DUZENLENEN 'ILKBAHAR-YAZ DEFILESI' BUYUK ILGI GORDU. ARALARINDA SENAY AKAY, DIDEM TASLAN, IPEK TANRIYAR, ECE GURSEL VE IRMAK ATUK'UN DA BULUNDUGU MANKENLERIN GIYDIKLERI KIYAFETLER BEGENI ILE IZLENDI.

BURSA'da CarrefourSA tarafından düzenlenen 'İlkbahar-yaz defilesi' büyükilgi gördü. Aralarında Şenay Akay, Didem Taslan, İpek Tanrıyar, Ece Gürselve Irmak Atuk'un da bulunduğu mankenlerin giydikleri kıyafetler beğeni ileizlendi.

CarrefourSA'nın Nilüfer ilçesindeki alışveriş merkezinde bugün düzenlenen İlkbahar-Yaz Defilesi'ne mankenler boy gösterdi.

Alışveriş merkezindeki mağazaların ürünlerini tanıtan, Şenay Akay, Didem Taslan, İpek Tanrıyar, Ece Gürsel ve Irmak Atuk'un da aralarında bulunduğu 25 manken büyük ilgi gördüler.

Podyumda hayranları tarafından dakikalarca alkışlanan mankenler bir Saatsüren defileden sonra basın açıklaması yaptılar.

"Bugün sanat hayatımızın en mutlu günlerinden biri yaşadık" diyen Şenay Akay, "Defile boyunca muhteşem bir Atmosfer ve enerji vardı. Bu bizi çoketkiledi" dedi.(DHA)


YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder